html code for clock
Navigáció
Szavazás
Elégedett vagy a Mágusod jelenlegi fejlettségi szintjével?Szavazáshoz be kell jelentkezni
Partnereink------------------

FairyLand
Fairy Land - Suisei no Gargantia

Üdvözlet!
Máris itt egy újabb remekmű ne is húzzuk az időt, mai témánk a Suisei no Gargantia című Anime sorozat. Tehát a jövőben járunk, ahol is az emberiség szokás szerint az űrbe kényszerült és persze éppen idegenekkel harcolunk, főhősünk oldalán, aki egy robotban tengeti katona életét. A csatánk persze meneküléssel zárul, vagyis főhősünk még elmenekülni sem tud, aztán képszakadás. Na az elejét letudtuk felejtsük is el, most jön a lényeg, főhősünk ugyanis a robotjában egy hajón ébred, a földön, ahol amúgy állítólag nincs élet. Ami még érdekesebb, hogy ugye nekünk van egy hiper szuper robotunk, viszont a földön némiképp lemaradtak az emberek a technikai fejlődéssel és hajókon élnek, mivel mindent víz borít. Istenem Waterworld című film, isten király! Szóval robotunk segítségével a nyelvi korlátokat leküzdve próbálunk helyt állni a földön. Zseniálisan jó kis sorozat és valami félelmetesen szép a képi világa szóval én csak ajánlani tudom mindenkinek!

Összegezve: Félelmetesen szép grafika, 10/10.
Értékelés: Gargantia!

Észrevételek jöhetnek a szokásos helyeken!
By Flaco
Egy igazán remek alkotás, érdemes erre a hajóra felszállni!

Fairy Land - Szigor és Fejlődés

Üdvözlet!
Elérkezett ismét az idő, hogy a Fairy Land világa újabb átalakításokat és módosításokat kapjon. Ebben a hírben jó pár témát érinteni fogunk. Ahogy látható újra napirendi pontra kerültek az aktivitások, a Mágusok fejlődése, a fejlesztések és a célok. Erre irányuló szavazásunk már látható is mely azért kissé felemás értékeket mutat, hiszen ha mindenki erős szeretne lenni, akkor már nem itt kellene tartanunk. Már rengetegszer hangsúlyoztam, hogy a Fairy Land egy fejlődés orientált játék, melyben a Mágusok fejlesztése, nevelése, erősítése a cél, hiszen csak ebből tudunk építkezni, a Fairy Land világában az erős Mágusok teremtenek új lehetőségeket és nyitnak meg új kapukat. Többnyire minden játékosnak lehetőséget és egyenlő elbírálást nyújtunk, hiszen előbb utóbb úgy is kiderül ki válik valódi Mágussá és ki nem. Eddig mindenki szabad kezet kapott, a saját tempójában haladhatott és dönthetett. Azonban kissé ez most módosulni fog és szigorítunk. Bár a játékos állományt körülményes takarítani, mégis kissé megpróbálunk ezentúl sűrűbben rostálni és jó pár lehetőség és szabály módosulni fog, illetve néhány játékos külön korlátozást is kap. Ezért minden héten kategorizálni fogjuk a játékosokat, hogy lássuk hogyan is állunk.
Ez a rendszer egyenlőre teszt jelleggel fog üzemelni, hiszen sok a hibalehetőség, viszont valamiképpen muszáj változtatnunk és újabb szintre lépnünk. A főoldalon középen felül, a fülecskés panelben már mindenki hozzáfér egy Kérések fülecskéhez, itt további információkat és egy táblázatot találtok, ahol mindenki láthatja ki milyen kategóriába tartozik és milyen korlátozás vonatkozik rá. Természetesen amíg ez a funkció működik, addig mindenkire érvényes így az hogy ha valaki nem tájékozódik, nem figyel, nem mentesíti a szabályok betartása alól.

Továbbra is maradunk a fejlődés és korlátozás témájánál, mivel némiképp módosítunk a Fairy Helper lehetőségeken. Hatalmas előnyöket tartalmaz ez a lehetőség, még is csak nagyon kevesen értik, vagy járnak utána mit és hogy lehet. Csak hogy szemléltessek egy példát amely nem régen történt. 2 játékos ugyanazon napon kezdte a játékot nevezzük őket A-nak és B-nek. A játékos helpert használt míg B nem. A játékos 1 hét alatt Mágus lett, kaszttal, exceeddel és fejlődik tovább. B játékos 5 hét elteltével még mindig nem érte el a Mágust és ki is esett a játékból. Tehát a helperek működnek mégis némi korrekcióra szorulnak, hogy még hatékonyabbak legyenek és többeknek segítsenek, ezért módosítva lettek, szóval mindenki tanulmányozza. Természetesen a helperek továbbra is a gyengéket segítik így a top Mágusokat nem érinti ez a módosítás.

Következő napirendi pontunk pár fejlesztés. A háttérben már egy ideje folytak a munkálatok a Háborúkkal kapcsolatban, ami szerencsére többnyire sikerrel zárult, így most újra aktív ez a lehetőség is a Céhek előtt, természetesen azért mindenki nézzen utána újra, hogy is működik a rendszer, de remélhetőleg az új módosításokkal könnyebb és hatékonyabb lesz szerkeszteni és folytatódhatnak a terület foglalások. Ami fontos egyenlőre a Háborúk csak a Fairy Land-re vonatkoznak, Edolas-ra még várni kell szóval arra nem! Az első héten minden aktív Céh háborúba vonul, tehát meglátjuk hogy is működik élesben a rendszer. A térkép már módosult, továbbra is 4 Céh és Fiore foglalhat területeket, így újra elérhetővé válnak a kitüntetések, illetve újra fontossá válnak a Céh fejlesztések, a haderő, a költségek és persze az egyéni Céhek céljai.

Utolsó főbb állomásunk nem más mint a Sárkányölés, hiszen már jó ideje készül és sokan várnak már rá, jó ideje. Sajnos bár az elején le lett szögezve, hogy a Rangok nem olyan fontosak, még is mindenki legfőbb célnak azok elérését tűzi ki, ez ellen nincs mit tenni, viszont a csúcs Rangot belőni és beállítani nem olyan egyszerű, hiszen a pontokat mindig lehetőleg reálisan kell belőni. Ezért van úgy alkotva a játék hogy sokféle képen erős lehet valaki, például valakinek lehet egy halom fegyvere még is elvérezhet olyan ellen akinek egy sincs. Senki sem tudja mi a tökéletes döntés és rengeteg a lehetőség, ezért kell okosan, megfontoltan kérni és fejlődni. Tehát bár továbbra sem tartom a Sárkányölő Mágiákat a játék csúcsának még is immáron már elérhető ez a funkció is. Tehát aki teljesített minden feltételt és igazán szeretne beszorulni egy sárkány fogai közé az ne habozzon próbálkozzon.

Végezetül, a módosításokon és fejlesztéseken kívül a hír fő témája a szabályok szigorítása és a fejlődés illetve felzárkóztatás. Remélem mindenki végig ért ezen a regényen és ha bármi kérdés, ötlet, észrevétel van, írjatok.

Köszöntem a figyelmet!
By Flaco
Fairy Land - Attack on Titan

Üdvözlet!
No lássunk is neki, sajna mostanság kevesebb idő jutott az ajánlókra, szóval úgy gondoltam, hogy egy korszakalkotó remekművel térünk vissza. Így hát mai témánk nem más mint az Attack on Titan című Anime sorozat. Nem rég újra megnéztem és valami félelmetesen jó sorozat még mindig, szerintem nem túlzok ha azt mondom, hogy kategóriájának egyik legnagyobbja. Na de röviden tömören, egy olyan világba csöppenünk ahol az emberiség nagyját már kiirtották a titánok (óriások) és a túlélő népesség hatalmas falak mögött éli mindennapjait. A titánokról annyit tudunk, hogy többféle méretűek, többnyire férfi kinézetűek és embert esznek, bár csak gyilkolás céljából. Egyetlen gyengéjük tarkójukban van, amúgy meg majdhogynem halhatatlanok. Az úr 845. évét írjuk immáron 100 éve, hogy az emberek falak mögött biztonságban élnek a titánok mellett, ekkor kapcsolódunk be és ismerjük meg főhőseinket azaz Erent, Mikasat és Armint.

Összegezve: Minden tekintetben kiemelkedő alkotás.
Értékelés: Kardokat elő, bejutottak!

Észrevételek jöhetnek a szokásos helyeken!
By Flaco
Átlagos mindennapjuk azonban pillanatok alatt káoszba fordul mikor egy eddig nem ismert hatalmas titán megjelenik átnéz a falon és bezúzza a kaput. Megindul hát a mészárlás a menekülés és a túlélés. Azt meg kell hagyni rendkívül nyomasztó és brutális a hangulata, ami személy szerint nekem bejön, szóval senki ne készüljön szivárvány pónikra és pillangókra. Egy remek sztorival és csavarokkal jó karakterekkel, hangokkal rengeteg akcióval, brutalitással és igen jó grafikával fűszerezett sorozat. Én személy szerint mindenkinek ajánlom hiszen rengeteg anime van, sok a kiemelkedő darab, de ezek közt is vannak olyan félelmetes alkotások melyek a maguk műfajában korszakalkotók, szóval érdemes megnézni, hiszen minőségi darab és sokszor fogunk még hivatkozni az Attack on Titan-ra. Na és jöjjön aminek jönnie kell pár kérdés, ha csináltok egy jó animét miért is kell éveket várni a folytatásra? Miért kell 12-24 részbe lesűríteni aztán szarni a népre? Miért kell a folytatás helyett inkább filmet csinálni belőle? (Ugye az Attack on Titan-ból készült rendes mozi film, de hadd ne értékeljem mert aki kitalálta és közreműködött benne azt megetetném egy titánnal annyira vállalhatatlanul szar lett az egész...) Szóval írnak jó mangákat, csinálnak elképesztő animéket már csak a folytatások gyakoriságán kellene dolgozni, ugyebár... Ja és elfelejteni hogy animéből és játékból filmet NE csináljunk mert eddig mind a kukában végezte, SAJNOS. Szóval végezetül, bár kissé hosszúra sikeredett, ez az Anime messze megérdemli, hogy ajánlást és figyelmet kapjon még ennyi idő után is, szóval ha végigértél ezen a regényen köszöntem, és ha még nem láttad azonnal pótold, mert szükség van új harcosokra a titánok ellen!

A szabadság szárnyai a hátunkon, a kezünk már nem remeg, jöhetnek a titánok az emberiség nem felejt!

Fairy Ajánló
                                                                                     
FairyLand
Felhasználónév

JelszóRegisztráció | Új jelszó

AXE 01:00:57
Blade00 02:47:51
dmlmagic 03:18:50
Mizi 04:23:56
Revan 04:54:32
END87 04:56:01
zizzeti 05:53:01
Flaco 06:02:06
Hiyori 06:04:32
Tobi 06:16:20

Ma eddig itt járt 1 tagunk.

(Összes tagunk 2%-a)
Legtöbb: 43
Dátum: 2013.09.01
Online Statisztika
Az inaktívakat töröljük!
Regisztrált tagok: 70
Legújabb tag: bregocszoli

Látogatók ma: 697
Online rekord: 143
Napi rekord: 1804
Látogatók tegnap: 1046
Havi látogatók: 16104

Összes látogató: 470394
New Magazine