html code for clock
Navigáció
Szavazás
Na mágusok közeleg az Iskola vélemények?Szavazáshoz be kell jelentkezni
Partnereink------------------

FairyLand
Happy Birthday Fairy Land 2016

Üdvözlet!
Hát újra elérkezett ez a nap is, napra pontosan három éve rajtolt el a Fairy Land világa. Rengeteg minden történt ebben a három évben, sok mindenen vagyunk túl és ki gondolta volna, hogy ezt is megéljük. Sok statisztikát fel tudnék sorolni amit eddig elértünk, de szerintem ez most nem fontos. Akit a múlt érdekel lapozzon vissza a híreink között, akit a jelen érdekel az élvezze a FairyLand nyújtotta lehetőségeket, akit pedig a jövő foglalkoztat várjon türelemmel én inkább annyit írok, hogy a Fairy Land még mindig több mint egy átlagos oldal. Köszönöm a jelenlévő játékosoknak, Mágusoknak, hogy velem ünneplik a három éves évfordulót és kiváltképp köszönöm azoknak a Mágusoknak akik már a kezdetek óta a Fairy Land világában nevelkednek. Természetesen gratulálok az eddig elért eredményekhez is.

Végezetül én remélem, hogy még sok mindent tartogat számunka a Fairy Land világa, mert az ittlévők már tudják hol születnek a Mágusok.

A három éves évforduló alkalmából ma minden Fairy Land játékos egy kis ajándék csomagot kap, melyet a nap folyamán juttatunk el mindenkihez!
Három éve egy csodás világ létrejött
Ahol mára sok kis Mágus felnőtt
Köszöntem a figyelmet!
By Flaco
Fairy Land - Suicide Squad

Üdvözlet!
Hát végre ez is eljött, nem titkoltan a Suicide Squad volt az idei filmek közül az egyik amit a legjobban vártam szóval nem is volt kérdés, hogy irány a mozi. Szóval lássuk milyen is lett. Azzal kezdeném, hogy ahogy megjelent a film egyből fröcsögött a neten a kritika és a negatív sajtó. Szóval az elején leszögezném, egyáltalán nem lett rossz film, sajna nem tökéletes, de nem is emlékszek mikor álltam fel úgy film elől, hogy na ez aztán tökéletes volt. Szóval bár nagyon vártam, tisztában voltam vele, hogy nem váltja meg a világot és így azok táborát erősítem akiknek tetszett a film. Na de miről is van szó? Röviden a DC univerzumban járunk, a Batman vs Superman után és az a nagy ötlet született, hogy az elfogott legrosszabb bűnözőkből szedjenek össze egy csapatot, akiket aztán öngyilkos küldetésre lehet küldeni. A sztoriról kb ennyit, viszont ami érdekesebb a karakterek, Joker, Deadshot és persze Harley Quinn is végre újra mozivásznon.

Összegezve: Negatív szuperhősök!
Értékelés: Love Harley Quinn!

Észrevételek jöhetnek a szokásos helyeken!
By Flaco
Pár dolgot azért még hozzá tennék a fentiekhez, összességében a film egyáltalán nem lett rossz, persze megvannak a szokásos betegségei, írhattak volna jobb sztorit, jobb szövegeket, lehetett volna hosszabb stb. Viszont a zenék, a hangulat igen jó, annyira nem lett poénos mint Deadpool, de akció dús és látványosabb. Sajna továbbra is csak küszködik a DC és próbálja itt ott másolni a Marvel-t, amit megjegyzek nem kellene neki. Ez a film is inkább csak egy teszt a DC részéről, egy különálló filmnek megállja a helyét nincs sok utalás benne, de még látszik, hogy maguk sem tudják mit akarnak, pl van egy karakter akit bemutatnak pár perc múlva meg meghal. Hát így járt, viszont összességében én ajánlom mindenkinek aki valami aktuális képregényes, szuperhősös akció filmet keres, szerintem mindenképpen érdemes megnézni. Idén az első helyen nálam még mindig a Warcraft áll, viszont a Deadpool és most már Harley Quinn-el a Suicide Squad szigorúan a második helyen állnak! Kissé ez az ajánló most hosszúra sikeredett, szóval ha végig értél köszöntem a figyelmet ígérem legközelebb rövidre fogom!

Gyerekek a Suicide Squad előzetesei valami félelmetesen jók lettek!

Fairy Land - Hitsugi no Chaika

Üdvözlet!
Újra Anime téma, lássuk miből élünk, mai témánk nem más mint a Hitsugi no Chaika című Anime sorozat. No vessük is bele magunkat, egy középkori fantasy világban járunk, ahol is hosszú háborúk után éppen béke honol. Főhősünk Toru egy szabotőr aki harcok híján csak tengeti életét testvérével Akari-val együtt. Nem kell sokat várni és máris belebotlunk a következő főszereplőbe Chaika-ba aki egy koporsót cipel magával és a néhai uralkodó lányának vallja magát, küldetésül pedig apja feldarabolt testének darabjait gyűjtögeti. Hát bevezetésnek ennyi ugye milyen magával ragadó sztori. Természetesen kis csapatunk számos csatát vív a testrészek gyűjtögetése közben, lesz itt sárkány, sok varázslat, és némi fordulat is várható. Egész szépek a harcok és a grafika, kissé érdekes a nyelvezete mivel Chaika töri kissé a mondandóját. Viszont kérdezem én, hogy lehet ilyen neveket adni: Niva Lada, Simon Scania, Dominica Skoda, ettől eltekintve érdemes meglesni!

Összegezve: Egész jó grafika, harcok és hangulat.
Értékelés: Egy Chaika nem Chaika!

Észrevételek jöhetnek a szokásos helyeken!
By Flaco
Fehér Chaika, Piros Chaika, Kék Chaika, Fekete Chaika!

Fairy Ajánló
                                                                                 
FairyLand
Felhasználónév

JelszóRegisztráció | Új jelszó

Black 00:18:13
Kyera 00:48:07
Jokeres 02:26:46
Blade00 02:29:18
Eclips 02:47:47
Hiyori 02:58:52
Flaco 03:01:35
END87 03:05:34
Mitsuykage 03:06:04
Anima-sama 03:46:02

Ma eddig itt járt 12 tagunk.

(Összes tagunk 21%-a)
Legtöbb: 43
Dátum: 2013.09.01
Online Statisztika
Az inaktívakat töröljük!
Regisztrált tagok: 58
Legújabb tag: Mitsuykage

Látogatók ma: 534
Online rekord: 143
Napi rekord: 1804
Látogatók tegnap: 552
Havi látogatók: 17318

Összes látogató: 452015
New Magazine