html code for clock
Navigáció
Fairy Ajánló New

Fekete Párduc
Szavazás
Melyik Anime zenéje hallható a főoldalon?

Full Metal Panic
Full Metal Panic
17% [2 Szavazat]

Angel Beats
Angel Beats
0% [0 Szavazat]

Senran Kagura
Senran Kagura
0% [0 Szavazat]

Inuyasha
Inuyasha
67% [8 Szavazat]

Zero no Tsukaima
Zero no Tsukaima
0% [0 Szavazat]

Nem tudom!
Nem tudom!
17% [2 Szavazat]

Szavazatok: 12
Elindult: 2018.03.18
Lezárult: 2018.03.22

Archívum
Partnereink

------------------

Fairy Land - Dying Light

Üdvözlet!
Posztapokaliptikus világ, avagy világvége hangulat, zombik, túlélés, kaland. Manapság a The Walking Dead talán a legismertebb filmsorozat ebben a témában és már csak napok kérdése és folytatódik tovább a 6. évad, remélhetőleg jó pár zombival. Na de nézzük mi a helyzet játék fronton, hiszen mai témánk nem más mint a Dying Light, ami véleményem szerint 2015 egyik legnagyobb meglepetése és egyik legjobb játéka. No de miért is kezdtem a zombikkal és a The Walking Dead-el? Mert a Dying Light olyan hangulatot és élményt nyújt, mintha mi is a The Walking Dead világában menekülnénk a zombik elől. Szóval lássuk csak a Dying Light egy posztapokaliptikus, zombis, túlélő, horror játék, fps nézetben (azaz belső nézetben). Történetünk szerint főhősünk egy ügynök akit ledobnak ejtőernyővel egy török nagyvárosba, Haran-ba, ahol is már jó ideje egy zombi járvány tizedeli a megmaradt túlélőket. Nyilván feladatunk, megtalálni a túlélőket, segíteni nekik, megkeresni az ellenszert stb.. szóval van mit tenni venni a városban. Természetesen akit érdekel a téma, de nincs lehetősége kipróbálni irány a youtube!

Na akit én ajánlok: Videojáték
Dying Light: KATT IDE!
Azt kell mondjam, hogy ez a játék mindenképpen egy rendkívül figyelemre méltó darab ebben a kategóriában. Persze sok zombis és túlélő játék van, de a Dying Light számomra kiemelkedő cím lett. A grafika, a hangulat, a hangok iszonyatosan jók. A játékhoz nem kicsit ad hozzá a Parkour mivel az egész város a mi játszóterünk, mindenhova fel tudunk mászni így egy pörgős akciódús zombis kalandban vehetünk rész. Természetesen magunknak kell guberálni a cuccokat, gyártani a fegyvereket, eszközöket annak érdekében, hogy ne faljanak fel az utcán. A történet nekem tetszett, mellék küldetések is vannak bőven, de kétségtelen hogy ami beszippant az a hangulata.

Dying Light - Good Night Good Luck
Ez a kis tanács, egyáltalán nem véletlen, ezért ki is térnék ezen szavakra. A játék egyik nagyon érdekes pontja a dinamikus napszak váltás, tehát ahogy telik az idő, van nappal és éjjel. Na de mondhatnánk hát ez nem nagy szám sok játékban van, viszont itt éjjel valami megváltozik. A nappal átlagos zombijai, éjjel agresszívabbak lesznek és új halálos dögök merészkednek elő, akik nem éppen nyújtanak kellemes társaságot, elhihetitek. Éjjel kb annyit látunk amennyit a zseblámpánk megvilágít, szóval a fényjáték és a hangulat nagyon komoly. Így hát én azt mondom mindenkinek jó éjszakát és sok sikert, a túléléshez szükségetek lesz rá.
A történetről nem szerettem volna spoilerezni, hiszen aki elkezdi és végig nézni (14 rész) az szerintem biztos, hogy nem fog csalódni. Én ajánlom mindenkinek aki szereti ezt a zombis világvége témát, hangulatot, érdemes kipróbálni, vagy belenézni mert a mai játékok leképesztőek! Ja és ha nem említettem volna azt hiszem 18+os játék ^_^
By Flaco
Fairy Ajánló
                                                                                                                 
FairyLand
Felhasználónév

JelszóRegisztráció | Új jelszó

Jokeres 02:28:44
Tobi 04:17:56
Flaco 13:00:29
Blade00 21:28:39
AXE 22:14:04
Dari44 1.Nap
Mizi 1.Nap
Avenger 1.Nap
lucy 1.Nap
Ernest Drake 1.Nap

Ma eddig itt járt 3 tagunk.

(Összes tagunk 5%-a)
Legtöbb: 43
Dátum: 2013.09.01
Online Statisztika
Az inaktívakat töröljük!
Regisztrált tagok: 73
Legújabb tag: szilamate

Látogatók ma: 366
Online rekord: 143
Napi rekord: 1804
Látogatók tegnap: 283
Havi látogatók: 8865

Összes látogató: 717679
New Magazine