html code for clock
Navigáció
Fairy Ajánló New

Fekete Párduc
Szavazás
Neked melyik Magazin képünk tetszett a legjobban 2018-ban? (a képeket a galériában találjátok)

Szavazáshoz be kell jelentkezni
PartnereinkFairy Land - Dying Light

Üdvözlet!
Posztapokaliptikus világ, avagy világvége hangulat, zombik, túlélés, kaland. Manapság a The Walking Dead talán a legismertebb filmsorozat ebben a témában és már csak napok kérdése és folytatódik tovább a 6. évad, remélhetőleg jó pár zombival. Na de nézzük mi a helyzet játék fronton, hiszen mai témánk nem más mint a Dying Light, ami véleményem szerint 2015 egyik legnagyobb meglepetése és egyik legjobb játéka. No de miért is kezdtem a zombikkal és a The Walking Dead-el? Mert a Dying Light olyan hangulatot és élményt nyújt, mintha mi is a The Walking Dead világában menekülnénk a zombik elől. Szóval lássuk csak a Dying Light egy posztapokaliptikus, zombis, túlélő, horror játék, fps nézetben (azaz belső nézetben). Történetünk szerint főhősünk egy ügynök akit ledobnak ejtőernyővel egy török nagyvárosba, Haran-ba, ahol is már jó ideje egy zombi járvány tizedeli a megmaradt túlélőket. Nyilván feladatunk, megtalálni a túlélőket, segíteni nekik, megkeresni az ellenszert stb.. szóval van mit tenni venni a városban. Természetesen akit érdekel a téma, de nincs lehetősége kipróbálni irány a youtube!

Na akit én ajánlok: Videojáték
Dying Light: KATT IDE!
Azt kell mondjam, hogy ez a játék mindenképpen egy rendkívül figyelemre méltó darab ebben a kategóriában. Persze sok zombis és túlélő játék van, de a Dying Light számomra kiemelkedő cím lett. A grafika, a hangulat, a hangok iszonyatosan jók. A játékhoz nem kicsit ad hozzá a Parkour mivel az egész város a mi játszóterünk, mindenhova fel tudunk mászni így egy pörgős akciódús zombis kalandban vehetünk rész. Természetesen magunknak kell guberálni a cuccokat, gyártani a fegyvereket, eszközöket annak érdekében, hogy ne faljanak fel az utcán. A történet nekem tetszett, mellék küldetések is vannak bőven, de kétségtelen hogy ami beszippant az a hangulata.

Dying Light - Good Night Good Luck
Ez a kis tanács, egyáltalán nem véletlen, ezért ki is térnék ezen szavakra. A játék egyik nagyon érdekes pontja a dinamikus napszak váltás, tehát ahogy telik az idő, van nappal és éjjel. Na de mondhatnánk hát ez nem nagy szám sok játékban van, viszont itt éjjel valami megváltozik. A nappal átlagos zombijai, éjjel agresszívabbak lesznek és új halálos dögök merészkednek elő, akik nem éppen nyújtanak kellemes társaságot, elhihetitek. Éjjel kb annyit látunk amennyit a zseblámpánk megvilágít, szóval a fényjáték és a hangulat nagyon komoly. Így hát én azt mondom mindenkinek jó éjszakát és sok sikert, a túléléshez szükségetek lesz rá.
A történetről nem szerettem volna spoilerezni, hiszen aki elkezdi és végig nézni (14 rész) az szerintem biztos, hogy nem fog csalódni. Én ajánlom mindenkinek aki szereti ezt a zombis világvége témát, hangulatot, érdemes kipróbálni, vagy belenézni mert a mai játékok leképesztőek! Ja és ha nem említettem volna azt hiszem 18+os játék ^_^
By Flaco
Fairy Ajánló
                                                                                                                 
FairyLand
Felhasználónév

JelszóÚj jelszó

Jokeres 09:12:26
Tobi 1.Nap
Flaco 1.Nap
Anne 22Hete
Dari44 24Hete
Rosario 24Hete
AXE 27Hete
Ernest Drake 31Hete
Kira 31Hete
Mino42 33Hete

Ma eddig itt járt 1 tagunk.

(Összes tagunk 2%-a)
Legtöbb: 43
Dátum: 2013.09.01
Online Statisztika
Az inaktívakat töröljük!
Regisztrált tagok: 90
Legújabb tag: Mino42

Látogatók ma: 270
Online rekord: 284
Napi rekord: 10552
Látogatók tegnap: 397
Havi látogatók: 4322

Összes látogató: 1272858
New Magazine