html code for clock
Navigáció
Fairy Ajánló New

Fekete Párduc
Szavazás
Melyik Anime zenéje hallható a főoldalon?

Full Metal Panic
Full Metal Panic
17% [2 Szavazat]

Angel Beats
Angel Beats
0% [0 Szavazat]

Senran Kagura
Senran Kagura
0% [0 Szavazat]

Inuyasha
Inuyasha
67% [8 Szavazat]

Zero no Tsukaima
Zero no Tsukaima
0% [0 Szavazat]

Nem tudom!
Nem tudom!
17% [2 Szavazat]

Szavazatok: 12
Elindult: 2018.03.18
Lezárult: 2018.03.22

Archívum
Partnereink

------------------

Fairy Land


"Azt mondják, a háború nem megoldás. De néha csak egy csatával tartható fenn a béke."


Az idők kezdete előtt az általunk ismert világ két részre oszlott. A világ egyik részét a Fény népe uralta míg a másikat a Sötétség szolgái. De még ebben a világban is volt egy határ mely elválasztotta a Sötétséget a Fénytől. A két hatalom közt húzódott egy kis terület mely a Fairy Land névre hallgatott. Ez a kis földrész hivatott fenntartani a békét és az egyensúlyt a világban. Ám mint minden béke így ez is hajszálon függött. Csupán idő kérdése volt míg a Sötétség mérhetetlen kapzsisága és hódítási vágya meg nem töri a két hatalom közti békét. Hát eljött amitől mindenki tartott a Sötétség erői megindultak. Ezt látván a Fény népe sem tétlenkedhetett hiszem a világ nyugalmát és békéjét meg kell óvni. Így hát a világ sorsa immáron a Sötétség és a Fény csatájának kimenetelén múlott. A Sötétség képviseletében egy mérhetetlen erejű Fekete Mágus Zeref állt. Míg a Fény képviseletében a Fény úrnője Mavis szolgált. A szép szavak már nem segítettek így a háború elkerülhetetlen volt. A világ Zeref és Mavis összecsapásaitól zengett, ám kettejük harca csakhogy nem kiegyenlített volt.
Zeref viszont nem törődött bele a harcok kimenetelébe ezért megidézte Acnologiát az egyik sötét sárkányt. A sárkány érkezése után a csata a Sötétség oldalára billent hiszen egy sárkány pusztítása óriási volt. A sárkányok népe egy másik világban élt, erejük messze túltett az emberek mágiáin. Őket csupán a harcok heve edzette és nem voltak tekintettel az emberek világára, ezért sem érdekelte őket az emberek dolgai. Ám még a sárkányoknál is tiltott dolognak számított a világok közti utazás Acnologia Zeref jóvoltából megszegett. Mavis mindent megtett de ilyen mérhetetlen sötét erőkkel szemben egyedül tehetetlen volt. Mikor már a vég közelgett váratlanul megnyíltak az égi kapuk és újabb sárkányok jelentek meg melyek Acnologia megfékezésére érkeztek. Így a Sötétség és a Fény háborúja újabb szintre lépett. Megkezdődött a Sárkányok háborúja. Acnologiát legyőzték viszont a világ haldoklott. A Sárkányok nem voltak tekintettel a világ sorsára és a benne élőkre, őket immáron csak a harc heve hajtotta. Erejük és pusztításuk a világ végét jelentette.
Zeref bár a világot sötétségbe és káoszba akarta borítani még is a Sárkányok seregei ellen egyedül tehetetlen volt. Ekkor Zeref, Mavis segítségét kérte, bár ellenségek voltak a szükség még is úgy hozta, hogy együtt kell fellépniük a Sárkányok ellen. A csata minden képzeletet felülmúló volt, de végül sikerült a Sárkányokat visszaszorítani és visszaküldeniük a saját világukba. A harc után Zeref és Mavis is súlyos sérüléseket szenvedett ám ez volt a pillanat mely eldöntötte a Sötétség és a Fény csatájának a kimenetelét. Mivel a világ haldoklott ezért csupán Mavis menthette meg a teljes pusztulástól. Míg Zeref a halál és a romlást képviselte addig Mavis az életet és a szeretetet. A sötétség nem elpusztítani akarta a világot csupán uralni ezért hát Zeref tehetetlen volt így Mavis-re volt utalva. Mavis-nek utolsó erejét is össze kellett szednie de végül sikerült megmentenie a világot így a Fény győzedelmeskedett. A világ újjá született ám Zeref továbbra sem ismerte be a vereségét és részt követelt Mavis-től az új világból. Mavis jóságos és jószívű volt így adott neki egy kis részt.
A sárkányokkal való küzdelem során viszont nem várt fordulat történt. Ugyanis a szélsőséges körülmények mindkettejükben váratlan érzéseket ébresztettek. A harcok végére megkedvelték egymást. Bár ez tiltott volt a Sötétség és a Fény népe közt még is megtörtént. Ám ezzel mindketten tisztában voltak. Zeref visszavonult és eltűnt a Sötétség homályában. Míg Mavis Fairy Land-en maradt, hogy itt kezdje az újjáépítést. A sok csata és pusztítás következményeképp a világban mérhetetlen mennyiségű Mágikus erő szabadult fel mely immáron lehetővé tette az egyszerű embereknek a Mágia használatát. Mikor Mavis ezt látta utat mutatott az embereknek hogyan tudnak a Mágia és a Mágusok útjára lépni és a mágiát a mindennapjaikba beépíteni. Mivel beköszöntött a Fény kora ezért Mavis tartott attól hogy Zeref kihasználja az új világ nyújtotta lehetőségeket és újra hatalomra fog törni. Ezért Mavis a leendő Mágusokba fektette bizodalmát és rájuk bízta az új világ védelmét. A Fairy Land területén királyság alakult mely később Fiore néven lett ismert.
Mavis a világ védelmének érdekében létrehozta a Guild-eket (Céheket), hogy a leendő Mágusok össze tudjanak rendeződni. A Fairy Land-en kezdetben négy legális Guild-et hoztak létre. A Guild-ek az alábbiak voltak: Fairy Tail, Lamia Scale, Blue Pegasus és Sabertooth. E négy céh hivatott védeni a Fairy Land-et a Sötétség erőitől. Eközben a homályban Mavis sejtései igaznak bizonyultak mivel Zeref sem tétlenkedett. Mavis-hez hasonlóan ő is felfigyelt az új világ nyújtotta lehetőségekre és létrehozott mindjárt két Guild-et a Sötét Mágusok számára. Mégpedig az alábbiakat: Oracion Seis és Grimoire Heart. Kezdetben e két céh hivatott szolgálni a Sötétséget. Immáron a világ teljes és a Fairy Land további sorsa az emberek közül kiemelkedő Mágusok kezében van. A Mágia a mindennapok része és ha ezt olvasod akkor itt belőled is Mágus lehet. Válassz karaktert és küzdj az álmaidért, céljaidért, hogy a Fairy Land szelleme tovább éljen. A varázs világ jövője a te kezedben van.

Írta: Flaco
FairyLand
Felhasználónév

JelszóRegisztráció | Új jelszó

Ernest Drake 00:36:30
Tobi 01:52:52
Jokeres 04:33:59
lucy 08:23:18
Flaco 09:42:53
Mizi 15:01:30
Cobra 1.Nap
Anne 1.Nap
zizzeti 2.Napja
Olita 2.Napja

Ma eddig itt járt 1 tagunk.

(Összes tagunk 2%-a)
Legtöbb: 43
Dátum: 2013.09.01
Online Statisztika
Az inaktívakat töröljük!
Regisztrált tagok: 71
Legújabb tag: dkagundyshari

Látogatók ma: 48
Online rekord: 143
Napi rekord: 1804
Látogatók tegnap: 112
Havi látogatók: 9818

Összes látogató: 707183
New Magazine