html code for clock
Navigáció
Fairy Ajánló New

Fekete Párduc
Szavazás
Neked melyik Magazin képünk tetszett a legjobban 2018-ban? (a képeket a galériában találjátok)

Szavazáshoz be kell jelentkezni
PartnereinkGyIK: Fairy Land


Mielőtt kérdeznél, nézz utána figyelmesen nincs e az orrod elött a válasz.


Ingyenes a játék?
Igen, a játék teljes mértékben ingyenes.
Hogyan játszhatok?
A játék első lépése, hogy elolvasod a szabályzatot és regisztrálsz a honlapra. Bejelentkezés után ellátogatsz a Fairy Tutorial menüpontba és követed az ott leírtakat. Ha bármi kérdésed van azt a fórum megfelelő témájában (Kérdések) teheted fel.
Miért nem tudok megnyitni bizonyos menüpontokat?
Minden menüponthoz szükség van bizonyos fokú jogosultságra, amit a játék során lehet megszerezni. A kezdő játékosoknak még csak alapvető hozzáférésük van, de amint haladnak a játékban ez megváltozik. Természetesen másik játékos vagy céh adatlapját nem lehet megnézni, illetve némely menüpontokhoz és lehetőségekhez is egyéb magas szintű jogosultságok szükségesek. Ezen felül a menüpontokat nem lehet megnyitni ha az adott oldal/menüpont karbantartás vagy fejlesztés alatt van.
Jelentkeztem, mikor kapom meg a karakterem?
Amennyiben a Fórum -> Karakterek -> Jelentkezés témában sikerült jelentkezned, elbírálás után a kezdő karaktered elkészül. Az elbírálás időt vesz igénybe ezért légy türelemmel. Amint a karaktered elkészült és a különböző hozzáféréseket megkaptad, privát üzenet formájában értesítünk.
Hol nézhetem meg a karakteremet?
Minden játékosnak saját Karakter adatlapja van. Minden játékosnak csak a saját Karakter adatlapjához van hozzáférése. Minden játékos Polgár rangon egy fantom karakterrel kezd. Az adatlapokat a Navigációban lévő valamelyik Céhben vagy Fioréban tekintheted meg.
Hogyan választhatok karaktert, Mágust?
Mágust csak akkor választhatsz ha a Mágus Rang feltételei közül, mindent teljesítettél. Mágust a Karakterek menüpontban lévő Mágus Listából választhatsz. Csak a listában lévő szabad Mágusok közül választhatsz. 1felhasználó 1karaktert választhat! 1karakter csak 1felhasználóhoz tartozhat!
Miért nem látom a többiek karakterét?
Minden játékos kizárólag a Saját karakterének az adatlapját tekintheti meg. A játék során elengedhetetlen, hogy a játékosok mit sem sejtve harcolhassanak egymás ellen és egymásért. A karakterek adatlapját titoktartás övezi tehát csupán a játékos és az Adminok férhetnek hozzá.
Mi az a kredit? Miért van?
A kredit egy ingyenes fizető eszköz, melyet a játék során használunk. A kredited jelképezi a karaktered vagyonát. Kreditért vásárolhatsz megannyi csecsebecsét és fejlesztést a karakterednek. A kredit megkönnyíti a játék lebonyolítását, gondoljatok bele ha minden ingyen lenne, nem lenne sok értelme.
Hogy fejleszthetem a karakteremet?
Minden játékos egy saját privát Fórum témával rendelkezik, amely a karakteréhez tartozik. A Piac és a különböző menüpontok lehetőségeiből válogathatsz és a saját privát fórumodban kérheted a különböző tárgyakat, munkákat, fejlesztéseket, tanulásokat, edzéseket stb...
Miért telik időbe egy kérés?
A kérések többsége időlimites, mellyel érzékeltetjük hogy semmit nem szerezhetünk meg azonnal és könnyen. A valóságban sem tanulunk meg mindent egyből és a munka sem egy csettintésre készül el.
Mennyit kérhetek naponta?
Időlimit nélküli kérésed bármennyi lehet viszont Naponta csak maximum 1 időlimites kérésed lehet!
Munka, Edzés, Tanulás?
Ahogy a való életben úgy a Fairy Land világában sem tud szétszakadni senki tehát mindenki csak napi egy időlimites tevékenységet kérhet. Tehát ha valaki munkát szeretne végezni, közben nem tud edzeni vagy mágiát tanulni stb... Természetesen a kuponos kérések kivételt képeznek.
Hogy fogalmazzam meg a kérésemet?
Amennyiben eldöntötted mit szeretnél kérni, a saját fórumodon az adott kérés szabályainak és feltételeinek megfelelően átláthatóan és értelmesen fogalmazd meg a kérésed. Amennyiben helyesen jártál el a kérésed elindul és le is zárul.
Kértem, de eltűnt a kérésem ilyenkor mi van?
Ha kértél, de nem indult el a kérésed és a kérés is eltűnt, az azt jelenti, hogy a kérésed hibás volt és törlődött. Nem vagyunk kötelesek hibás kéréseket javítani, megmagyarázni és teljesíteni. Amennyiben még is kérdésed van a kéréseddel kapcsolatban keresd fel Flaco-t.
Mikor jár le a kérésem?
Kéréseknél mindig a dátumot kell nézni, nem az órát vagy a percet. Például ha 1-én kértünk egy 24 órás kérését, az 2-án jár le, ha pedig 48 órásat az értelem szerűen 3-án. Teljesen mindegy, hogy 1-én hány órakor kértünk, csak az számít, hogy hányadikán.
Miért kerül minden kreditbe és miért fogy a kreditem?
Elképzelhetetlen lenne pénz nélkül az élet nem? Végül is itt is. Semmi értelme nem lenne a játéknak (se az életnek), ha minden ingyen lenne... Minden regisztrált felhasználó kreditje 24 óránként bejelentkezéskor -20 kredittel csökken. Ez az összeg úgymond a napi fenntartást fedezi, szemlélteti.
Hogyan szerezhetek kreditet?
Kreditet több féle módon szerezhetsz. Munkák segítségével, amit a saját privát fórumodon kérhetsz, Harcok során amennyiben sikerül legyőznöd egy másik játékost (kivéve olympia). Ezen felül növelheted a kredited az automata játékokkal, melyeket a karaktered kéréseitől függetlenül bármikor használhatsz. Automata játékok: Akasztófa, Kenó játék, Fairy kvíz. Illetve meg kell említeni még a versenyeket melyekről mindig a főoldalon találsz információkat.
Mennyi kreditet adnak a munkák?
Minden munka más és más témájú ezért minden munka más jutalmat és fizetséget tartalmaz. Mindenkinek magának kell rájönnie melyik munka mit nyújt. Egy szóval ha elvégzed a munkát megtudod.
Akasztófa, Kenó játék, Fairy kvíz megakadt elvette a kreditem, miért?
Annak aki az automata játékokkal akar játszani, el kell fogadnia, hogy semmilyen rendszer sem tökéletes. A böngésző frissítése az internet beakadása a honlap szerver laggja, illetve számos egyéb felmerülő akadály nehezítheti a játékot. Az ilyen eseteket az automata játékok csalásnak érzékelik, tehát kreditet vonnak le. Szerencsére ezek ritkák, viszont ezek ellen nincs mit tenni. A szabályzatunk szerint ezen hibákból következő veszteségekkel, nem foglalkozunk.
Mikor lesz verseny/mikor lesz vége?
A versenyekről és azok időtartamáról vagy a főoldalon a hírekben, vagy pedig a főoldalon lévő Mage fül alatt mindig található egy rövid leírás, ami magába foglalja a verseny menetét, típusát és időtartamát. Versenyötleteket a megfelelő fórumtéma (Ötletek/Javaslatok) lehet írni, szívesen fogadjuk.
Miért érdemes vásárolni tárgyakat, fegyvereket stb.?
Miért is? Ha játszani szeretnél illetve harcolni elengedhetetlen fejlesztened a karakteredet. Minden tárgynak, mágiának, képességnek meg van a maga értéke és értelme! Ezen értékek összessége adja meg a karaktered Valódi erejét. A harcban a karakterek valódi erejét összehasonlítva kapjuk meg a győztest.
Hogyan használjam fel a kuponjaimat?
Amennyiben a karaktered rendelkezik kuponokkal, minden esetben az időlimites kéréseid előtt felhasználhatod a kuponjaidat. A kuponok felhasználása roppant egyszerű, csupán írd a kérés mellé, milyen kupont akarsz felhasználni. Pl. Edzés: Élet Erő +2 - 2db Edzés kupon. Minden esetben nézz utána és tájékozódj, hogy a kérésedhez használható e az adott kuponod, illetve hogy melyik kupon mire jó. Minden kupon egy kérést ér és információkat a Piac - Alapanyagok menüpontban találsz. Amennyiben mindent jól csináltál a kupon eltűnik, a kredit levonódik és a kérés teljesül.
Mennyi kupont használhatok fel egy kérésben?
Amennyiben a karakterednek nincs aktív időlimites kérése, bármennyi kupont felhasználhatsz. A kuponok felhasználása időlimit nélküli kérésnek minősülnek. Lehetőleg egy átlátható kérésben fogalmazd meg a kuponjaid felhasználását illetve az ezek után lévő időlimites kérést.
A Harcokban 50% esélyem van?
Hát sajnáljuk de nem. Mivel mindennek ami a karaktered adatlapján van külön értéke van, ezek összessége adja a karaktered valódi értékét, ezért az nyer akinek nagyobbak az értékei. Persze lehetnek olyan esetek mikor mind két karakter ugyanazon képességekkel rendelkezik ekkor Döntetlen vagy a szerencse dönt.FairyLand
Felhasználónév

JelszóÚj jelszó

Jokeres 07:52:54
Tobi 1.Nap
Flaco 1.Nap
Anne 22Hete
Dari44 24Hete
Rosario 24Hete
AXE 27Hete
Ernest Drake 31Hete
Kira 31Hete
Mino42 33Hete

Ma eddig itt járt 1 tagunk.

(Összes tagunk 2%-a)
Legtöbb: 43
Dátum: 2013.09.01
Online Statisztika
Az inaktívakat töröljük!
Regisztrált tagok: 90
Legújabb tag: Mino42

Látogatók ma: 158
Online rekord: 284
Napi rekord: 10552
Látogatók tegnap: 397
Havi látogatók: 4210

Összes látogató: 1272746
New Magazine